Meer kwalitatieve sollicitaties...

...via de vacatureportal van MarketingTribune

MarketingTribune Vacatures is het ideale platform om (latente) professionals uit de branche te bereiken. De ideale aanvulling op de wervingsmix. Je kunt hier midden in de juiste doelgroep adverteren en ontvangt meer kwalitatieve sollicitaties.

Bij MarketingTribune Vacatures kun je kiezen tussen verschillende soorten vacatureproducten -of pakketten. Deze zijn afgestemd op jouw wervingsbehoefte en ontwikkelt om je te helpen in contact te komen met de beste kandidaten.

Waarom MarketingTribune Vacatures?

  • MarketingTribune wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor beslissers en beïnvloeders uit de marketing
  • De website wordt maandelijks bezocht door 60.000 professionals (van marketingdirecteuren, marketingmanagers, productmanagers, tot marketingservices medewerkers, marketingconsultants en -adviseurs alsmede toeleveranciers)

Hieronder vind je het overzicht van producten en diensten. Klik op het product van je keuze voor meer informatie. Plaats direct je vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een wervingsadvies op maat contact op met één van onze medewerkers per telefoon 085 303 2660 of e-mail (sales@exenzo.com). Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€300,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Eric-Jan Vis
0348-485085
e.vis@bbp.nl

De vacatureportal van MarketingTribune brengt vraag en aanbod van vacatures van marketing professionals effectief bij elkaar.

Met MarketingTribune blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak.

Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via MarketingTribune vinden marketing professionals snel relevante vacatures.