Meer kwalitatieve sollicitaties via de vacaturesectie van Marketing Tribune

Marketing Tribune Vacatures is het ideale platform om (latente) professionals uit de branche te bereiken. De ideale aanvulling op uw wervingsmix. U kunt hier midden in de juiste doelgroep adverteren en ontvangt u meer kwalitatieve sollicitaties.

Bij Marketing Tribune Vacatures kunt u kiezen tussen verschillende soorten vacature producten of pakketten. Deze zijn afgestemd op uw wervingsbehoefte en ontwikkelt om u te helpen in contact te komen met de beste kandidaten.

Waarom Marketing Tribune Vacatures?

  • MarketingTribune wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor beslissers en beïnvloeders uit de marketing
  • De website wordt maandelijks bezocht door 60.000 professionals (van marketingdirecteuren, marketingmanagers, productmanagers, tot marketingservices medewerkers, marketingconsultants en -adviseurs alsmede toeleveranciers)

Hieronder vind u het overzicht van producten en diensten. Klikt u op het product van keuze voor meer informatie over het desbetreffende product.

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een wervingsadvies op maat contact op met één van onze medewerkers per telefoon 085 303 2660 of e-mail (sales@exenzo.com). U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€300,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Rutger Willemsen
0348-485085
r.willemsen@bbp.nl

De vacaturesectie van Marketing Tribune brengt vraag en aanbod van vacatures van Marketing professionals effectief bij elkaar. Met Marketing Tribune blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Marketing Tribune vinden Marketing professionals snel relevante vacatures.